Roberto Bravo amb els 'Amics de Tilloli'
Concert solidari

El prestigiós pianista xilè Roberto Bravo oferirà un concert solidari a benefici de l’Associació ‘Amics de Tilloli'. Serà el dimarts, 30 de maig, a les 20 hores, a l’auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA. Abans i després hi haurà un mercadet solidari. No t'ho perdis!!


veure tota la notícia
IV Festival de Primavera

Vlahek s'ha distingit com un dels músics més prominents i versàtils de la seva generació. Els crítics destaquen el seu virtuosisme i la profunditat del seu pensament musical que embruixa al públic. Dimecres, 31 de maig, ho podrem comprovar al Centre de Cultura SA NOSTRA.


veure tota la notícia
Bruno Vlahek
Amb la maror
Poesia

El darrer poemari de Sebastià Perelló tendrà de pòrtic de presentació el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. Àngels Àlvarez i el mateix Perelló conversaran sobre els versos d'aquest llibre. Laia Martínez clourà l'acte amb una lectura d'alguns poemes del volum. Dijous, 1 de juny.


veure tota la notícia
Col·loqui

Patricia Ramírez, Iturralde González, Fernando Romay i Xavi Torres seran els protagonistes del Primer Col·loqui JUGAM amb l’Elit que té per títol ‘L’Esport, eina educativa’ i que organitza la Direcció Insular d’Esports. 1 de juny , 18 h, Centre de Cultura SA NOSTRA, a Palma.


veure tota la notícia
JUGAM amb l’ELIT
Jesca Hoop
Women don´t Wait

La cantant i compositora californiana Jesca Hoop ens oferirà el millor del seu ampli repertori musical per cloure el cicle Women don’t Wait. Hoop actuarà al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma el proper divendres, 9 de juny, a les 20.30h. Concert únic. No t'ho perdis!


veure tota la notícia
Formació i col·laboració

Una visita al Club d'Inversió, Demotec, Demolab i Arqueòdrom, les activitats que patrocinen la Fundació Caixa de Balears i BMN - Sa Nostra ha servit per refermar la col·laboració conjunta entre aquestes entitats i la Universitat de les Illes Balears.


veure tota la notícia
UIB & BMN & SA NOSTRA
BMN-SA NOSTRA dóna suport financer a les Associacions d’Empresarials de la Fusta i del Metall de Balears
Conveni

Els presidents de Federació de la Fusta i el Suro de les Balears, el de l’Associació d’Industrials del Metall i el director de Relacions Institucionals de BMN-SA NOSTRA han signat un acord ampli de col·laboració,  per treballar conjuntament a favor de l’empresari de serveis industrials de la fusta i el metall.


veure tota la notícia
Banderes dins la mar
Presentació llibre

Amb ‘Banderes dins la mar’, Josep Lluís Aguiló (Mallorca, 1967) torna a la poesia després de vuit anys i mostra en aquest llibre una singular veu poètica. El llibre es presenta en edició bilingüe (català-castellà) de Visor de Poesía, vuit anys després de guanyar Aguiló els Jocs Florals de Barcelona amb Llunari.


veure tota la notícia
Jornada

La Fundació Gabriel Alomar organitza la ‘Jornada d'estudis històrics del moviment obrer a Mallorca: moviment obrer i socialisme’, amb l'objectiu d'aprofundir en els orígens històrics del socialisme a l'illa. Serà aquest dimarts, 23 de maig, i també l’1 de juny al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


veure tota la notícia
Moviment obrer i socialisme a Mallorca
Cursos 2016-2017
Formació Adults

L’Obra Social i BMN-SA NOSTRA posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.


veure tota la notícia
Article

Article d’opinió d’Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, referit a la importància de la família dins l’entorn social i econòmic de Balears. Ha estat publicat pel setmanari ‘El económico’, distribuït pels diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.


veure tota la notícia
Fòrum, passió i família
Campus de futbol BC2
Esport

BMN-Sa Nostra dona suport als organitzadors del Campus BC2, un dels més importants de l’estiu a Mallorca. En la primera edició hi van prendre part 70. En aquesta segona edició, s'estima una major participación, al voltant d'uns 100 nins al camp de Maria de la Salut.


veure tota la notícia
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
MÚSICA
30/05/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
31/05/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
COL·LOQUI
01/06/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2016/2017

Banner activitats educatives 16/17