Concurs de Cartells
Dia Internacional del Jazz

Juan David Casas i Maria Antònia Porras, han estat els guanyadors del II Concurs de cartells del ‘Dia internacional del jazz’, que ara es poden veure exposats al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. L'exposició romandrà oberta fins el 3 de maig.


veure tota la notícia
IV Festival de Primavera

El IV Festival de Primavera acollirà quatre concerts amb el piano com a protagonista. Començaran el 26 d'abril Mireia Frutos i Laura Pérez i també comptaran entre els seus artistes convidats amb la pianista búlgara Mariana Gurkova, el Duo Nascilansky i el pianista croat Bruno Vlahek.


veure tota la notícia
Mireia Frutos i Laura Pérez
Un Paese di Calabria
Cinema d'Autor

El dijous 27 d'abril es podrá visionar aquesta pel·lícula dirigida per Shu Aiello i Catherine Catella. Fa part del cicle Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, en col·laboració amb l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA.


veure tota la notícia
UNESCO

Amb motiu de la VI Dia Internacional del Jazz Mallorca (30 d'abril), durant la setmana del 24 al 30 d'abril el Centre UNESCO Mallorca organitza concerts de jazz a difernts llocs de l'illa. BMN-SA NOSTRA patrocina aquestes celebracions i obre les portes del Centre de Cultura per a una exposició i un concert.


veure tota la notícia
Dia internacional del Jazz
Juan Valbuena amb Norai a Sa Nostra de Maó
Fotografia

La Sala de Cultura Sa Nostra de Maó acull una mostra del fotògraf Juan Valbuena amb el títol 'Norai. L'ampla frontera', que s'emmarca en els actes programats amb motiu de les Trobades Literàries a la Mediterrània Albert Camus. Fins el 12 de maig


veure tota la notícia
Cinema

Entre el 25 i el 35 per cent de la petjada ecològica i les emissions de gasos d'efecte hivernacle es generen en la producció i el consum d'aliments. Aquesta és la trama de Sustainableating la proposta de la UIB, BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, del cicle  Alimentació Responsable.


veure tota la notícia
Sustainableating
Fibrosi quística
Solidaritat

Aquest dimecres, 26 d'abril, és el DIA NACIONAL DE LA FIBROSI QUÍSTICA, malaltia genètica, crònica i degenerativa que afecta els aparells respiratori i digestiu, principalment. Si vols, pots donar una ma, sempre és benvinguda.


veure tota la notícia
Entrevista

‘A l'ètica, l’espècie és tan irrellevant com el color de pell’ aquest és el titular de l’entrevista que l’ARA-Balears va dedicar a Catia Faria. La periodista Carmen Buades la va entrevistar amb motiu de la seva conferència al Centre de Cultura SA NOSTRA.


veure tota la notícia
Catia Faria, Doctora en Filosofia Moral
Gaspar Bennazar Moner. S´Arquitecte de Palma
Presentació

Després de gairebé divuit anys d'investigació, Maribel Bennazar ha presentat en el Centre de Cultura SA NOSTRA, l'estudi que ha realitzat sobre el seu avi, ‘Gaspar Bennazar Moner (1869-1933). S'Arquitecte de Palma. Crónica de una vida. Artículos, conferencias y propuestas’.


veure tota la notícia
Salut

La Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, organitzen el cicle de documentals, Alimentació Responsable. Els tres documentals es podrán veure al Centre de Cultura SA NOSTRA.


veure tota la notícia
Alimentació Responsable. T'uneixes al canvi?
Gastronòmic
Cinema i cuina

Els Departaments de Cuina i de Restauració de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, organitzen un cicle de cinema gastronòmic. El seu objectiu és purament lúdic. Abril i maig al Centre de Cultura SA NOSTRA. LA PRIMERA, AVUI DIMARTS, 11.


veure tota la notícia
Premis BMN-SA NOSTRA

Llúcia Ramis i Bàrbara Font han estat les dues estudiants de la Universitat de les Illes Balears, UIB, guanyadores del concurs ‘A Berlín amb BMN’, que fa part de la campanya ‘Llibreta Jove Mediterrània’. Ha tengut una molt bona acollida i una alta participació.


veure tota la notícia
Llúcia Ramis i Bàrbara Font guanyen els viatges a Berlín
La governança fiscal a un Estat descentralitzat
Conferència

La conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques i el Cercle d’Economia, amb la col·laboració de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA, organitzen la conferència ‘La governança fiscal a un Estat descentralitzat’ de José Luis Escrivá. Serà dimecres, 19 d’abril, a les 18.00 h, al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


veure tota la notícia
Joves Empresaris

BMN-SA NOSTRA col·labora amb Joves Empresaris de Balears en l’organització de la novena edició de Innovem. És un punt de trobada de projectes , recursos i persones entorn a la innovació en l'àmbit professional i empresarial. Tendrà lloc a Menorca els dies 27 i 28 d'abril.


veure tota la notícia
Innovem 2017. Menorca
Cursos per a adults 2016 - 2017
Formació

L’Obra Social SA NOSTRA i BMN posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.


veure tota la notícia
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
24/04/2017-03/05/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA
02/05/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
03/05/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
10/04/2017-12/05/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
MÚSICA
30/04/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
EXPOSICIÓ
28/04/2017-26/05/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
CONFERÈNCIA
11/05/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
TAULA RODONA
25/05/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2016/2017

Banner activitats educatives 16/17