Festival de tardor

06-11-2017

Concert de Rolanda Ginkute i Vadim Gladkov

La violinista lituana Rolanda Ginkute i el reconegut concertista de piano Vadim Gladkov oferiran el proper concert del IV Festival de Tardor. El recital se celebrarà el dimecres 8, a les 20 hores, al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. Obres de de Beethoven i Brahms.

La violinista lituana Rolanda Ginkute i el reconegut concertista de piano Vadim Gladkov oferiran el proper concert del IV Festival de Tardor. El recital se celebrarà el dimecres 8, a les 20 hores, al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. Obres de de Beethoven i Brahms.

  • Entrada / donatiu:  15 €,   Socis: 10 €,   Estudiants:  5 €
  • Informació i reserves:  622 434 309  /  www.sociedaddeconciertos.com
  • Organitza: Sociedad de Conciertos de Palma de Mallorca, Obra Social i BMN

Rolanda Ginkute, violí

La violinista lituana Rolanda Ginkute va néixer a Siauliai (Lituània) el 1995. Va començar a tocar el violí als 5 anys. Entre 2011 i 2015 va estudiar a l'Escola Superior de Música i Dansa de Colònia (Alemanya). Actualment és alumna de l'Escola Superior de Música Reina Sofia sota la direcció del professor Zakhar Bron.

És guanyadora dels premis en nombrosos concursos nacionals i internacionals, entre els quals el 47a edició del Concurs de Violí de Kocian, concurs Internacional K. Lipinski i H. Wieniawski, el Primer Premi en el Concurs 'Pedro Bote'. Rolanda ha rebut el premi de Reina Marta a Lituània i la beca de la Fundació Mstislav Rostropovich.

Ha participat en classes magistrals a Suïssa, Alemanya, Àustria, Noruega, Polònia, actuat en festivals i concerts internacionals en la majoria dels països europeus. Els seus recitals estaven gravats pel radi i televisió nacional de Lituània. Ha tocat amb nombroses orquestres estrangeres, com amb l'Orquestra de Cambra "Virtuosos de Moscou" dirigida per mestre Saulius Sondeckis.

A més de la seva carrera concertística com a solista, Rolanda es dedica a la música de cambra formant el quartet "Esferes".

Vadim Gladkov piano

Vadim Gladkov es va graduar a l'Acadèmia Nacional de Música "P. I. Txaikovski" d'Ucraïna, obtenint el Diploma de Solista amb Menció honorífica. Després ha completat la seva formació en la "Escola Superior de Música Reina Sofia" sota la direcció del Prof. Dimitri Bashkirov.

És guanyador de nombrosos Concursos Internacionals, entre els quals destaquen el Gran Premi en el IX Concurs Internacional de Piano "Dóna Cidade do Porto", el Primer Premi en el XII Concurs Internacional de Piano d'Eivissa i el Primer Premi i Medalla d'Or en el I Concurs Internacional "N. Lysenko" (Kíev).

Gladkov va actuar en Festivals de Toledo, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Trobada de Música i Acadèmia de Santander, Reims, Colmar, Sant Petersburg, Oslo, Kronberg, Montreux-Vevey, Guildford entre d'altres i ha ofert concerts al seu país, Ucraïna, així com a Alemanya, Eslovàquia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Holanda, Anglaterra, Itàlia, Japó, Marroc, Mongòlia, Portugal, República Txeca, República Dominicana, Rússia, Tunísia i Suïssa ...

Ha format part de jurats de nombrosos concursos de piano i ha impartit classes magistrals a Espanya (Conservatoris de Cartagena, Palència, Alcalá de Henares, Universitat Internacional Menéndez Pelayo), Mongòlia i al Regne Unit (Wells Cathedral School). Des 2014 és Professor de Piano en "Encore Music Projects International Summer School" (Wells, Somerset).

Vadim ha gravat els CD: "Romantische Verwandlungen" amb H.-J. Schellenberger (oboè), G. Causse (viola) i R. Vlatkovic (trompa), "Musica nostàlgica" amb violoncel·lista Leonard Elschenbroich (obres d'A Schnittke) i "In Recital" amb violinista Mayuko Kamio per SONY BMG.

Actualment compagina les activitats artístiques amb la tasca docent com a Professor de Piano al Centre Autoritzat "Ensenyament Musical Katarina Gurska" a Madrid i en la "Escola Superior de Música Reina Sofia" com Professor Pianista Acompanyant a la Càtedra de Violí, el titular és el professor Zakhar Bron.

Rolanda Ginkute
Rolanda Ginkute
fle_izq 1 / 3 fle_der
Ginkute és guanyadora dels premis en nombrosos concursos nacionals i internacionals, entre els quals el 47a edició del Concurs de Violí de Kocian, concurs Internacional K. Lipinski i H. Wieniawski, el Primer Premi en el Concurs 'Pedro Bote'
Cinema d’autor
25/10/2017

Brava de Roser Aguilar

BMN-Sa Nostra Balears
16/10/2017

Línies de negoci que miren al futur

Cicle de cinema israelià
16/10/2017

Bar Bahar: entre dos mons

Assaig. Presentació
16/10/2017

Contra el relativismo

Concert de MGMC
16/10/2017

Solidaris amb Zaqueo

Festival Folk you!
06/11/2017

The Furrow Collective

Cicle de Cinema
08/11/2017

The company of wolves

Concert solidari
15/11/2017

Capella mallorquina

IV Festival de Tardor
20/11/2017

Quirós Piano Duo

Música solidària
23/11/2017

Ajudem els petits Izan i Lucas

Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
EXPOSICIÓ
29/11/2018-01/02/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
30/11/2018-04/01/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
CICLE CINEMA ANGLÈS
11/12/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
29/11/2018-25/01/2019
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19