Centre de Cultura SA NOSTRA

18-04-2017

Un Sant Jordi especial

Aprofitant que el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma organitza enguany un Club de Lectura i un Taller d’Escriptura Creativa es durà a terme una activitat conjunta per a la celebració de la Diada de Sant Jordi. L’escenari serà el bell jardí del casal del carrer de la Concepció número 12 de Palma.

Des de l'Obra Social i BMN-SA NOSTRA volien brufar un Sant Jordi amb una gran festa en què la literatura i tot allò que envolta el món del llibre fossin els grans protagonistes.

Activitat oberta al públic

Per aquest motiu s'han projectat diverses activitats per la setmana del 17 a 21 d'abril entre les quals destaquen un taller d’ex-libris, per als més petits, i pels no tan petits s'ha organitzat una horabaixa de Jocs Florals que tendran lloc el divendres 21 d'abril entre les 18.00 i les 20.00h al jardí del Centre.

Mentre els alumnes del Taller d’Escriptura Creativa estan redactant textos sobre la temàtica ‘El goig del beure i del menjar’, els del Club de Lectura estan seleccionant passatges de la tradició literària que abracin aquesta mateixa matèria. Així, aquest divendres 21 d’abril tots ells oferiran un recital amb les seves creacions al públic que hi vulgui assistir.

Estimar les paraules

Els participants compten amb l’ajuda incondicional dels seus professors, però també dies abans del recital tots ells podran assistir a un curset complementari de recitació i dicció per tal de treballar qüestions com ara la projecció de veu, la vocalització, o l’entonació.

‘El fet d’haver de recitar un text ens mou a memoritzar-lo o, si més no, a llegir-lo repetidament, assaborint l’essència de totes les paraules que el conformen i això sens dubte fa que interioritzem més profundament el que en ell es diu. Segurament, aquest text romandrà per sempre en nosaltres’ explica la coordinadora del Taller de Lectura Blanca Ballester Morell.

Premis i guardons

Els membres del Taller d’escriptura opten al premi a la peça més original i al de la composició més bella i acurada, i els del Club de Lectura al premi a la millor selecció i al de millor recitació.

Els guardons consistiran en diferents packs de llibres i tots els participants rebran una rosa, un diploma i podran gaudir d’un tast final de menjar i beure, entre d’altres sorpreses.

Taller de cuina amb Tomeu Arbona

Dins aquest marc d’activitats demà dimecres, 19 d’abril, tendrà lloc el Taller familiar de cuina amb TOMEU ARBONA. Aquest cuiner, que dirigeix el Fornet de la Soca, defineix la seva tasca com a Arqueologia Gastronòmica Activa. Per això haureu de venir disposats a cuinar amb ell receptes que surten al llibres de la nostra història.

Taller d'Ex libris

I el dijous, 20 d’abril, será l’hora del Taller familiar fer un segell EX LIBRIS, la marca que sol col·locar-se en el revers de la tapa dels llibres i que conté el nom del propietari de l'exemplar.

En aquest taller, els nins i nines crearan el seu propi segell ex-libris mitjançant la tècnica de carvat, una forma fàcil i senzilla que consisteix a fer incisions sobre una planxa de cautxú per després entintar i estampar.

fle_izq 1 / 5 fle_der
El sant Jordi al Centre de Cultura SA NOSTRA. Carrer de la Concepció, 12 de Palma. Divendres, 21 d’abril
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
DOCUMENTAL
24/04/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
24/04/2017-03/05/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
CINEMA
25/04/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
10/04/2017-12/05/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2015/16

Banner activitats educatives 15/16