Premis BMN-SA NOSTRA

07-02-2017

Llúcia Ramis i Bàrbara Font guanyen els viatges a Berlín

Llúcia Ramis i Bàrbara Font han estat les dues estudiants de la Universitat de les Illes Balears, UIB, guanyadores del concurs ‘A Berlín amb BMN’, que fa part de la campanya ‘Llibreta Jove Mediterrània’. Ha tengut una molt bona acollida i una alta participació.

Aquesta iniciativa, realitzada el passat mes d’octubre en el Campus de la carretera de Valldemossa, ha estat possible gràcies a la col·laboració amb la UIB, amb qui es desenvolupa entre d’altres el Club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA. Les afortunades Llúcia i Bàrbara podran viatjar acompanyades per 3 amics de la seva elecció cadascuna d’elles.

Lucía Ramis Lladó va rebre els premis a Bunyola de mans de Sebastià Valera director de l’oficina. Per la seva part, Bàrbara Font Bosch va rebre el premi dels 4 viatges a l’oficina de Són Peretó. Li va lliurar el director de l'oficina, Julià Mir.

Serveis per als joves estudiants

Amb aquesta acció, BMN-SA NOSTRA també vol donar a conèixer aquells productes que l'entitat dissenya específicament per atendre les necessitats dels estudiants d'universitat i postgrau.

Entre ells, la Llibreta Jove Mediterrània, exempta de comissions de manteniment i d’administració i també sense despeses per ingrés de xecs, emissió i recepció de transferències per banca en línia (fins a 50.000 €), així com emissió i renovació de les targetes de dèbit i crèdit, entre d’altres avantatges.

A més, BMN- SA NOSTRA ofereix, en condicions especials per a aquest segment jove, diferents productes per poder cobrir les seves necessitats de finançament, entre ells, préstecs per matrícula, màster o beca, préstec per a l'adquisició d'un ordinador o d’un vehicle, així com la Hipoteca Habitatge Bonificada Jove.

Amb una rellevància especial a les xarxes socials, el banc ha llançat aquesta promoció adreçada a joves d'entre 18 i 29 anys, matriculats en les diferents universitats ubicades als territoris on l'entitat està implantada, fonamentalment a les Illes Balears, Múrcia i Granada.

Aquesta acció s'ha dut a terme als campus de les universitats referides, en els quals BMN va instal·lar un photocall perquè els estudiants participessin amb les seves fotos a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) i del microsite oficial de la campanya www.aberlinconBMN.es amb el hashtag de la promoció #ABerlinconBMN

Entre tots els participants, tant els que van realitzar les fotos en les accions presencials dels tres campus, com els que van intervenir de manera online a través del microsite de la campanya, s'han sortejat els 6 viatges a Berlín, per a quatre persones cada un, ja que els 6 guanyadors poden triar a 3 amics perquè els acompanyessin.

Club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA

A Berlín amb BMN estava emmarcada en la col·laboració del Club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA. Una iniciativa amb vint-i-set anys d’experiència i a on hi han participat milers d’estudiants de la UIB.

L’objectiu principal del Club d’Inversió és donar a conèixer els aspectes operatius del funcionament dels mercats organitzats d’accions mitjançant, d’una banda, la gestió d’una cartera de valors amb doblers ficticis.

I d’altra banda, la participació en accions formatives, com conferencies i seminaris, garantint que la participació en el Club potenciï la comprensió i el coneixement equilibrat de la realitat dels mercats financers.

Llúcia Ramis amb Sebastià Valera i Francesca Maimó que li feéen el lliurament
Llúcia Ramis amb Sebastià Valera i Francesca Maimó que li feéen el lliurament
fle_izq 1 / 3 fle_der
Les estudiants de la UIB Llúcia Ramis i Bàrbara Font guanyen els viatges a Berlín de BMN-SA NOSTRA
Cinema d'Autor
06/02/2017

‘A cambio de nada’

III Festival Beethoven
26/01/2017

Brenno Ambrosini, piano

Formació Adults
22/05/2017

Cursos 2016-2017

Cinema francès
20/02/2017

MON ÂME PAR TOI GUÉRIE

Exposició
24/02/2017

'Territori d'assaig'

Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2017/18

Banner activitats educatives 17/18