La Capella Mallorquina protagonista
Concert de Torrent de Pareis

Aquest diumenge, 2 de juliol, a les 17.30 hores, tendrà lloc el 54è Concert que organitza la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA al Torrent de Pareis. La Capella Mallorquina oferirà un variat repertori que recuperarà els sabor més tradicional de l’esdeveniment.


Ver toda la noticia
Premis de periodisme

En aquesta edició s'han presentat estudiants de 12 universitats de tot el món. L'acte de lliurament és durà a terme demà dimecres a les 18.30 hores al Centre Cultural Sa Nostra. El certamen està dotat amb 2.800 euros aportats per BMN-SA NOSTRA i Endesa.


Ver toda la noticia
49 reportatges opten al VIII Premi de Periodisme Alberta Giménez
'Els fonaments de l'empresa pitiüsa són forts'
Entrevista Antoni Serra

El director territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra, ha participat en el I Fòrum Empresarial del Diario de Ibiza, dedicat al futur de les Ciutats. Entre d’altres, Serra ha manifestat a una entrevista publicada pel diari que ‘la banca del futur serà intel·ligent, digital, sostenible i molt eficient’.


Ver toda la entrevista
Premis XXVIII edició

Avui s’han lliurat els Premis de la XXVIII edició del Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA & UIB. Hi han participat 43 equips i 103 alumnes. La rendibilitat del primer classificat és del 16%. Els millors s’han repartit 4.500 euros en premis. 


Ver toda la noticia
Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Objectiu 2017

Un dels objectius del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és aconseguir batre el rècord de l'any dels metres nedats en tot Mallorca per l'Esclerosi Múltiple. Enguany, hem de fer que més de 1.852 persones nedin també més de 1.086.165 metres. Plegats, podem fer-ho el 9 de juliol!


Ver toda la noticia
Concert Homenatge

Aquest grup de músics, especialitzats en havaneres i cançons marineres, reten un emotiu homenatge a Bonet de Sant Pere, un dels artistes més populars de Mallorca. Serà el proper dijous, 6 de juliol, a les 20.30, als Jardins del Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
Ben trempats canten Bonet de Sant Pere
Homenatge a Guy Hamilton
Cicle de Cinema

L’any 2016 moria a Mallorca Guy Hamilton, director anglès especialitzat en cinema d’acció i aventures. Ara, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, li dediquen aquest homenatge en forma de cicle.


Ver toda la noticia
Formació i col·laboració

Una visita al Club d'Inversió, Demotec, Demolab i Arqueòdrom, les activitats que patrocinen la Fundació Caixa de Balears i BMN - Sa Nostra ha servit per refermar la col·laboració conjunta entre aquestes entitats i la Universitat de les Illes Balears.


Ver toda la noticia
BMN-Sa Nostra sempre amb la UIB
Bartomeu Català, un projecte d’home de fe
Presentació llibre

Projecte Home Balears, La Fundació Caixa de Balears i Lleonard Muntaner, editor, es complauen presentar ‘Bartomeu Català, un projecte d’home de fe’, un llibre de Gabriel Pérez.


Ver toda la noticia
Conferència

L'Institut de Relacions Culturals Balears-Israel, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, ofereixen les conferències sobre ‘Donya Gràcia Nasí’ una dona d’empenta, que va dirigir una de les cases de negocis i bancària més important del Renaixement.


Ver toda la noticia
Donya Gràcia Nasí i els seus
Campus de futbol BC2
Esport

BMN-Sa Nostra dona suport als organitzadors del Campus BC2, un dels més importants de l’estiu a Mallorca. En la primera edició hi van prendre part 70. En aquesta segona edició, s'estima una major participación, al voltant d'uns 100 nins al camp de Maria de la Salut.


Ver toda la noticia
Concert

Teresa Fernández, la cantant i compositora, que ha produït ‘AMADO', el presentarà el proper diumenge, 25 de juny, a les 18.00h, a l’ermita de Sant Honorat al massís de Randa.Teresa actuarà acompanyada pel violoncel·lista Miquel Àngel Aguiló i, en la recitació, per Gaspar Caballero.


Ver toda la noticia
AMADO i Teresa Fernández a Sant Honorat
Les ciutats del futur
Fòrum Empresarial

Diario de Ibiza, amb la col·laboració de Telefónica i BMN-SA NOSTRA, ha organitzat el I Fòrum Empresarial. El tema del primer debat, 'Les ciutats del futur: intel·ligents, digitals i sostenibles', fou introduït per Emilio Ontiveros, catedràtic d'Economia de l'Empresa.


Ver toda la noticia
Curs d'escriptura creativa

Arran del curs d’escriptura creativa, impartit al Centre de Cultura SA NOSTRA amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, es presenta el recull de narracions que han elaborat alumnes i professor. ‘Els alumnes prodigiosos o la sort d'un professor' és el títol del llibre que dibuixa la fascinació dels alumnes i la màgia de les paraules.


Ver toda la noticia
‘Els alumnes prodigiosos o la sort d'un professor'
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
LLIURAMENT PREMIS
28/06/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
CICLE CINEMA
28/06/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
CONFERÈNCIA
29/06/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
02/07/2017
Escorca, Torrent de Pareis
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2015/16

Banner activitats educatives 15/16