Música

Imatges del 51è Concert del Torrent de Pareis

El Concert al Torrent de Pareis, que organitza ‘SA NOSTRA’, és la fita del primer diumenge de juliol.

Ho recordava el president, Fernando Alzamora, en la presentació del concert:

“És un concert que, per tots, té una notable significació... La fidelitat és una característica, perquè qui hi ve una vegada sol repetir... I la persona queda meravellada del paisatge i de l’entorn...I si hi afegim la música, cantada o interpretada, la meravella es multiplica i l’emoció queda gravada a la nostra memòria més íntima i estimada...

Aquest concert compleix 51 anys, d’ençà dels seus inicis l’any 1964...Per a “SA NOSTRA” és un orgull i un compromís social poder arribar a les 51 edicions... Per això, dedicam aquest concert a la nostra terra i a tota la seva gent... Especialment, els que sou avui aquí i als qui ens heu volgut acompanyar edició rere edició...

Perquè la vostra confiança i fidelitat a SA NOSTRA, avui integrada en el grup BMN, fa possible mantenir aquestes propostes socials, artístiques i culturals”.

Una meravella de música i cants

La música i el cant posaren la nota alegre i el somriure es va dibuixar en la fisonomia dels assistents. L’Orfeó de la Universitat de les Illes Balears i el Cor de Pares i Mares de la UIB, juntament amb el grup Ben Trempats, oferiran un repertori d’havaneres i cançons mediterrànies gustós, saborós i ben endolcit a parer de tothom.

El meu avi, La gavina, Mariner de terra endins, La Xalana, El canó de Palamós o Canto a Mallorca, Ven y Ven, o la celebèrrima ‘Vestida de Nit’ de Silvia Pérez Cruz, dibuixaren de colors els penya-segats ocres i vermellosos  i la mar de blau verdós.

“És un goig aquest monument natural del Torrent de Pareis... Ho és tot l’enclavament privilegiat de la Serra de Tramuntana, reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat... Perquè té uns valors paisatgístics i ambientals que tots tenim l’obligació de preservar... I hem d’agrair molt especialment a l’Ajuntament d’Escorca, que ens cedeix l’escenari, la cura de l’espai...”

Va manifestar Fernando Alzamora, que va presenciar el concert acompanyat pel vicepresident del Consell de Mallorca, Joan Rotger i pel batle d’Escorca, Antoni Solivellas.

Les imatges ho diuen tot. Que es faci el silenci, idò, i mirem!!

El dia va acompanyar amb un sol de bandera estiuenca i les més de 2000 persones que arribaren a Sa Calobra gaudiren d’un concert memorable.
fle_izq 1 / 19 fle_der
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CINEMA I DISCAPACITAT
25/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
26/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19