Carnet Jove

40.000 usuaris tenen el Carnet Jove a les Illes Balears

Actualment a les Illes Balears hi ha 40.000 usuaris del Carnet Jove i més de 500 empreses adherides a la xarxa que ofereixen descomptes als seus titulars.

Els usuaris del Carnet Jove obtindran reducció del preu habitual en en autoescoles i acadèmies, a més d'ofertes especials en viatges, activitats culturals i esportives. A més obtenen preus ajustats en els viatges i activitats programades pel Govern de les Illes Balears.

A les Illes Balears es poden beneficiar els joves de 14 a 30 anys a un preu d’expedició de 6 euros. L’únic requisit per sol·licitar-lo és la presentació del DNI, passaport o equivalent. La vigència del carnet és de 4 anys. En tots els casos el document caduca en el moment que el titular assoleixi l’edat de 31 anys.

Avantatges econòmics a més de 35 països

L’àmbit d’aplicació del Carnet Joves s’estén a més de 35 països que s’han adherit a l’European Youth Card Association (EYCA).  Entre ells França, Gran  Bretanya, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suècia, Finlàndia, Noruega, Suïssa, Polònia, Bulgària, Rússia, Turquia, Armènia, Islàndia, Letònia, Lituània, Geòrgia o Azerbaidjan, entre d’altres.

Carnet clàssic i financer o de dèbit

El Carnet Jove s’expedeix en dues possibles modalitats: carnet clàssic, o Carnet Jove sense serveis financers associats i carnet financer, Carnet Jove Euro 6000 Maestro, amb el servei associat de targeta de dèbit, que permet treure diners en caixer automàtics i utilitzar-lo com a mitjà de pagament.

On sol·licitar-lo?

El Carnet Jove es pot sol·licitar a qualsevol oficina de SA NOSTRA-BMN. Per als carnets no financers es poden sol·licitar a:

  • Palma: Oficines de Palma Arena  (C/ de l’Uruguai, s/n Palma)
  • Menorca: INJOVE (Av. de Josep Maria Quadrado, 13. Maó)
  • Eivissa: Centre d’Informació Jove (C/ de Josep Zornoza Bernabéu, 8 baixos dreta) del  Consell Insular d’Eivissa a Eivissa.

On-line a través de la pàgina web: www.carnetjove.caib.es

L'expedició del Carnet Jove té un preu de 6 euros. L'únic requisit és la presentació del DNI, passaport o equivalent
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
MÚSICA
22/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA I DISCAPACITAT
25/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
26/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19