Associació Estel de Llevant

Adults amb trastorns psiquiàtrics accedeixen a la seva primera feina

L'associació Estel de Llevant ha posat en marxa un nou programa de formació dirigit a la integració laboral de persones d'entre 18 i 64 anys que pateixin qualque tipus de trastorn psiquiàtric greu.

Amb la col·laboració de l'Obra Social “SA NOSTRA”, que ha atorgat a aquesta entitat sense ànim de lucre 10.000 euros en el marc del Programa d'Ajudes per a Projectes Solidaris, Estel de Llevant ofereix als seus usuaris la possibilitat d'aconseguir un primer treball o, si és el cas, reiniciar una vida laboral després de molts anys.

Exercitar les capacitats laborals

La iniciativa, que rep el nom de Programa experimental: Suport Psicològic per a la inserció laboral, ofereix formació en habilitats socials a una trentena d'adults de la comarca de Llevant de Mallorca. en el decurs el procés, exerceixen les seves capacitats d'integració en el món laboral i cerquen solucions que garanteixin el manteniment del lloc de treball aconseguit.

Gràcies a aquest programa, Estel de Llevant fomenta l'autonomia de les persones afectades per malalties mentals. Aquests trastorns psiquiàtrics greus poden ser esquizofrènia, trastorns maniacodepressius i depressius greus recurrents; trastorns paranoides i altres psicosi, així com altres trastorns de personalitat que dificultin o impedeixin el desenvolupament de les seves capacitats funcionals com ara la higiene personal o l'autocontrol i el treball.

Adults de la comarca de Llevant fent feines a la brigada de manteniment
Adults de la comarca de Llevant fent feines a la brigada de manteniment
fle_izq 1 / 2 fle_der
Enllaços relacionats

:

Pàgina web d'Estel de Llevant

http://www.esteldellevant.es

Més informació:

Associació Estel de Llevant
Tel - 971 559 891
Cercador
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18