Exposició Eivissa

27-04-2017
GAIA

Sa Nostra Sala d’Eivissa mostra fins el 26 de maig l’exposició GAIA del fotògraf eivissenc Javier Tur. GAIA neix després de diversos anys de treball amb la intenció de mostrar al públic, diferents paisatges d'Europa. La bellesa indòmita i inèdita transformada en art. Del 27 d’abril al 26 de mai.

veure tota la notícia

Dia Internacional del Jazz

26-04-2017
Concurs de Cartells

Juan David Casas i Maria Antònia Porras, han estat els guanyadors del II Concurs de cartells del ‘Dia internacional del jazz’, que ara es poden veure exposats al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. L'exposició romandrà oberta fins el 3 de maig.

veure tota la notícia

Solidaritat

25-04-2017
Fibrosi quística

Aquest dimecres, 26 d'abril, és el DIA NACIONAL DE LA FIBROSI QUÍSTICA, malaltia genètica, crònica i degenerativa que afecta els aparells respiratori i digestiu, principalment. Si vols, pots donar una ma, sempre és benvinguda.

veure tota la notícia

UNESCO

25-04-2017
Dia internacional del Jazz

Amb motiu de la VI Dia Internacional del Jazz Mallorca (30 d'abril), durant la setmana del 24 al 30 d'abril el Centre UNESCO Mallorca organitza concerts de jazz a difernts llocs de l'illa. BMN-SA NOSTRA patrocina aquestes celebracions i obre les portes del Centre de Cultura per a una exposició i un concert.

veure tota la notícia

Cinema d'Autor

24-04-2017
Un Paese di Calabria

El dijous 27 d'abril es podrá visionar aquesta pel·lícula dirigida per Shu Aiello i Catherine Catella. Fa part del cicle Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, en col·laboració amb l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA.

veure tota la notícia

Centre de Cultura SA NOSTRA

18-04-2017
Un Sant Jordi especial

Aprofitant que el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma organitza enguany un Club de Lectura i un Taller d’Escriptura Creativa es durà a terme una activitat conjunta per a la celebració de la Diada de Sant Jordi. L’escenari serà el bell jardí del casal del carrer de la Concepció número 12 de Palma.

veure tota la notícia

Conferència Cercle d’Economia

18-04-2017
‘Espanya i el nou desordre mundial’

Aquest dijous, 20 de abril, a les 19.30h, al Centre de Cultura SA NOSTRA, el Cercle d’Economia de Mallorca, amb la col·laboració de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA, organitza la conferència ‘Espanya i el nou desordre mundial’, a càrrec d’Enric Juliana, Director adjunt de La Vanguardia.

veure tota la notícia

Cinema

18-04-2017
Sustainableating

Entre el 25 i el 35 per cent de la petjada ecològica i les emissions de gasos d'efecte hivernacle es generen en la producció i el consum d'aliments. Aquesta és la trama de Sustainableating la proposta de la UIB, BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, del cicle  Alimentació Responsable.

veure tota la notícia
1 2 3 ... 283
Cercador
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2016/2017

Banner activitats educatives 16/17