15 anys d'Ajuts Solidaris

07-05-2010

“La confiança del client engrandeix la nostra solidaritat”

Enguany es compleixen quinze anys de la posada en marxa dels ajuts solidaris per part de “SA NOSTRA”. Hem parlat amb el president de l’entitat, Fernando Alzamora, que ens explica quines són les novetats i quin és l’interès de la convocatòria d’enguany.

Per què un nou impuls a la solidaritat?

Per donar una mà a l’hora d’atendre les necessitats dels col·lectius socials menys afavorits i millorar la qualitat de vida de tots i cadascun dels ciutadans de les Illes Balears. Tot això ho podem fer gràcies a la confiança dels més de 600.000 clients que reben i gestionen els seus serveis financers amb l’entitat. No hi ha altres raons.

Voleu donar més força a l’acció social, com ho pensau fer?

Amb el mateix objectiu d’ajut, projectam un compromís que voldríem obert i participatiu a les entitats sense afany de lucre i que sigui obert i beneficiós per al conjunt de la societat. Arran de la campanya ‘Participa i decideix els beneficis que generes’, l’acció social fou l’apartat que tengué major suport dels clients amb més del 43% dels vots. I això ens suggereix impulsar noves iniciatives dins aquest àmbit.

Ja es poden concretar?

Efectivament. Una de les línies que desenvolupam, amb la col·laboració dels mitjans de comunicació, pretén donar a conèixer les iniciatives i la feina que, de forma discreta i a vegades anònima, duen a terme les associacions. Ben mirat, constitueix una bona ocasió per compartir la responsabilitat social amb la ciutadania. Aquest compromís implica fer un esforç major, malgrat la conjuntura econòmica i financera sigui complicada i difícil.

I per als clients també hi ha noves iniciatives?

El client és l’eix fonamental de la implicació de “SA NOSTRA” amb la societat a la qual serveix. Amb l’ajut de l’equip professional, ens agradaria implicar a tots aquells clients que ja han manifestat la seva predisposició a participar i a ser voluntaris d’aquestes causes benèfiques i solidàries.

Quines dotacions es distribueixen per acció social?

En conjunt, les convocatòries de l’àrea social disposen enguany de més d’un milió d’euros. La finalitat és clara: tots plegats, associacions, mitjans de comunicació i persones de “SA NOSTRA”, hem de fer possible aconseguir més implicació i més recursos d’aquesta mobilització de la societat: ‘que sa nostra actitud sigui sa nostra solidaritat’.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Ajudar els desvalguts, pobres, discapacitats, famílies desestructurades, gent gran, malalts crònics o immigrants, té una finalitat extraordinària.
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
29/11/2018-01/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
11/01/2019-08/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
22/01/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
29/11/2018-25/01/2019
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19