Exposició Eivissa

31-08-2017

‘Oscura edad’

Sa Nostra Sala d’Eivissa acull la instal·lació ‘Oscura edad’de l'artista Elisa Torreira. La sala serveix d'escenari a diverses intervencions poètiques a través dels versos d'una cançó, fotografia, poesia visual i una projecció de vídeo. Fins el 29 de setembre.

Sa Nostra Sala acull entre el 31 d'agost i el 29 de setembre la instal·lació ‘Oscura edad’ de l'artista Elisa Torreira. Partint d'una cançó feta per ella mateixa, la sala serveix d'escenari a diverses intervencions poètiques a través dels versos de la cançó, incloent fotografia, poesia visual i una projecció de vídeo realitzada per Adrián Cardona.

La mostra ‘conjuga diferents llenguatges artístics i el resultat és de gran força visual i poètica’, ha explicat al Diario de Ibiza el conseller insular d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas.

El concepte de l’esfera

"El tema principal de ‘Oscura edad’ és la representació del concepte de l'espera. Mitjançant la juxtaposició de la meva pròpia poesia, la música i la capacitat expressiva del cos, he volgut oferir a l'espectador un autoretrat allunyat del conformisme", ha explicat Torreira, al mateix diari, per a qui la seva obra gira al voltant de la poesia.

"La paraula és la base sobre la qual es desenvolupa el concepte visual i plàstic. Estic explicant una història i, a través dels versos, estirem un fil que té com a resultat el que podem veure en aquesta instal·lació", asegura l’artista.

Activitats paral·leles

Al voltant d'aquesta mostra es desenvoluparan un seguit d'activitats paral·leles.

  • 14 de setembre a les 20.30 hores, a Sa Nostra Sala se celebrarà la conferència 'Noves pràctiques poètiques', a càrrec de David Trashumante.
  • Dissabte 16 de setembre de 11 a 13 hores se celebrarà una jornada amb nens de 6 a 11 anys destinada a introduir la performance i la poesia experimental en els meus joves. Aquesta activitat anirà a càrrec d'Elisa Torreira. Les inscripcions es poden fer al telèfon 971 30 49 80.
  • Per tancar l'exposició, el dia 28 de setembre Elisa Torreira i Carles Fabregat presentaran el catàleg de l'exposició.
  • L'horari de visites és de dilluns a divendres de 11 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

 

Foto Toni Escobar Diario de Ibiza
Foto Toni Escobar Diario de Ibiza
fle_izq 1 / 7 fle_der
El tema principal de ‘Oscura edad’ és la representació del concepte de l'espera...
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
20/09/2017-22/11/2017
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
31/08/2017-29/09/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
CONFERÈNCIA
29/09/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18