Mirades

02-03-2017

Territoris d’assaig

Les diferents mirades i llenguatges de deu artistes de les Illes, molt diferents però que, en comú, ‘dibuixen la naturalesa essencial de l'atmosfera i l'entorn social que ens acull’, es reuneixen en Territori d'assaig, la mostra col·lectiva que ens proposa el Centre de Cultura SA NOSTRA.

Organitzada pel Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA, inclou peces de Ferran Aguiló, Carles Fabregat, Florit Nin, Júlia Farga, Aina Lorente, Luis Maraver, Esther Olondriz, Miquel Planas, Enric Riera i Miquel Segura.

  • L'exposició, que es va inaugurar aquest dissabte al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, amb motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears, es podrà veure fins al 31 de març.

La mirada de Miquel Àngel Cañellas

Ara, de la mà del fotògraf Miquel Àngel Cañellas, podem fer un recorregut per les instantànies enregistrades el dia de la inauguració.

A més de gairebé la totalitat dels artistes que exposaven, l'esdeveniment inaugural també van acudir altres creadors com l'escultor Joan Costa, el fotògraf Joan Ramon Bonet, el pintor José Manuel Menéndez Rojas, l'escriptor Agustín Fernández Mallo, l’intel·lectual i polifacètic Miquel Alenyà Fuster o la diligent directora del Centre de Cultura, Lucía Martín Sanz.

Artistes, galeristes, gestors culturals, periodistes, i ciutadania interessada per aquesta proposta visiten les dependències de l’anomenada Sala Gran del Centre per admirar, criticar, badocar o aprendre d’una mostra que sorprèn.

creant cultura i identitat

‘Recorrent aquesta exposició es pot comprovar com l'art balear actua com un organisme viu i inconformista que fa de la investigació i l'assaig la seva eina de treball’, assenyala Maria Pau Ruiz, comissària i coordinadora de la mostra, amb Tina Codina.

‘Això no és més que un reconeixement al potent sector creatiu de les nostres illes a qui, en el marc de la Diada que ens germana, es pretén retre homenatge’ afegeix Maria Pau.

‘Aquests deu autors fomenten aquest art en comú i plural, creant cultura i identitat, i el posen a l'abast de la ciutadania i dels visitants interessats’ esmentava Jaime Canudas, president de la Fundació Caixa de Balears.

L'acte es va cloure amb un vermut i aperitiu entre els nombrosos assistents que contemplaven les diferents peces exposades al ben aprofitat espai.

Bon profit!

L'exposició, que es va inaugurar aquest dissabte al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, amb motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears, es podrà veure fins al 31 de març...
Exposició
24/02/2017

'Territori d'assaig'

Cinema francès
20/02/2017

MON ÂME PAR TOI GUÉRIE

Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació
06/03/2017

‘Mediterrània, mar de pobles’

Alimentació Responsable. T'uneixes al canvi?
07/03/2017

Desierto líquido

CINEFÒRUM
13/03/2017

‘Professor Lazhar’

Conferència
14/03/2017

Altres Veus, Altres Realitats

Exposició
16/03/2017

‘Cirurgies solidàries’

Exposició Maó
16/03/2017

OBRA GRÀFICA A LES ILLES BALEARS

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18