III Festival de Beethoven

02-03-2017

Ma. Ángeles Villamor, violoncel i Martín M. Acevedo al piano

El duo format per aquests intèrprets posseeix una àmplia experiència concertística i un extens repertori que abasta des del classicisme al segle XX. Interpretaran obres de Bach, Beethoven i Brahms. Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. Dimecres, 8 de març, 20.00h.

  • Centre de Cultura SA NOSTRA
  • Carrer de la Concepció, 12 de Palma
  • Dimecres, 8 de març, 20.00h.
  • Entrada donatiu:  10 €
  • Tel de reserves: 622 434 309    
  • www.sociedaddeconciertos.com
  • Organitza: Sociedad de Conciertos de Palma de Mallorca, Obra Social i BMN

Ma. Ángeles Villamor, violoncel i Martín M. Acevedo al piano, recentment han treballat i ampliat el seu repertori en la Universitat d'Alcalá amb el mestre hongarès Imre Rohmann.

Van ser guardonats amb el Primer Premi en el VII Concurs de Música de Cambra "Francisco Salzillo" el 2008.

El seu més recent treball discogràfic és un CD titulat Dolços Somnis I, una col·lecció de cançons de bressol i altres peces per a violoncel i piano.

Mª Ángeles Villamor

Va estudiar al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid sota la direcció de Pere Corostola, obtenint el Premi Extraordinari de Fi de Carrera de Violoncel als 16 anys d'edat.

Va obtenir a més el Premi d'Honor Fi de Carrera de Música de Cambra i va simultaniejar la carrera de piano sota la direcció de Guillermo González. Becada pel Banc Exterior d'Espanya, va ampliar els seus estudis amb Reimund Korupp i Reine Flachot; a més d'assistir a classes magistrals amb D. Geringas i M. Rostropovich.

Posteriorment va ampliar la seva formació en els Cursos d'Especialització Musical de la Universitat d'Alcalá amb Imre Rohmann i va obtenir el Màster en Interpretació Musical per la Universitat Rei Joan Carles, amb el seu treball de recerca sobre el vibrato en el quartet de corda.

El 1992 va obtenir els Premis Andrés Segovia i José Miguel Ruiz Morales. El 2008 va obtenir el Primer Premi en el VII Concurs de Música de Cambra Francisco Salzillo.

Ha pertangut a diverses agrupacions, com l'Orquestra de Cambra de Llatina, l'Orquestra de Cambra Reina Sofia, Camerata del Prado i Ensemble Iberoamericà. Ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió Espanyola i l'Orquestra Simfònica de Madrid...

M. Martín Acevedo

Neix a Madrid. Inicia els seus estudis al Conservatori Professional de Música Amaniel de la seva ciutat natal, on obté Premis d'Honor de Fi de Grau Mitjà en Piano, Música de Cambra i Formes Musicals. Posteriorment estudia al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb Fernando Puchol, obtenint el Títol de Professor Superior de Piano, amb les màximes qualificacions.

A més, obté en aquest mateix centre els Títols Superiors de Música de Cambra i d'Acompanyament.

Posteriorment amplia la seva formació en els Cursos d'Especialització de la Universitat d'Alcalá amb Ferenc Rados, Josep Colom i Imre Rohmann i en la Royal Irish Academy of Music amb Hugh Tinney, gaudint beques del Ministeri de Cultura, Comunitat de Madrid i AIE. Obté el títol de Master of Music in Performance per la Dublin City University, finalitzant amb Matrícula d'Honor (First Class Honours).

També ha estudiat durant diversos anys amb la professora Galina Eguiazarova i ha rebut classes d'altres mestres com Christopher Elton, Peter Bithell, Dominique Merlet i John O'Connor.

Martín Acevedo
Martín Acevedo
fle_izq 1 / 3 fle_der
Ma. Ángeles Villamor, violoncel i Martín M. Acevedo al piano, recentment han treballat i ampliat el seu repertori en la Universitat d'Alcalá amb el mestre hongarès Imre Rohmann...
Exposició
24/02/2017

'Territori d'assaig'

Cinema francès
20/02/2017

MON ÂME PAR TOI GUÉRIE

III Festival Beethoven
09/02/2017

Quintet Lluís Vives i Enrique Bernaldo

Mirades
02/03/2017

Territoris d’assaig

Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació
06/03/2017

‘Mediterrània, mar de pobles’

Alimentació Responsable. T'uneixes al canvi?
07/03/2017

Desierto líquido

CINEFÒRUM
13/03/2017

‘Professor Lazhar’

Conferència
14/03/2017

Altres Veus, Altres Realitats

Exposició
16/03/2017

‘Cirurgies solidàries’

Exposició Maó
16/03/2017

OBRA GRÀFICA A LES ILLES BALEARS

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18