Exposició

24-02-2017

'Territori d'assaig'

La Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA col·laboren amb el Govern de les Illes Balears en una mostra de l'art actual  'Territori d'assaig' converteix la Sala Gran del Centre de Cultura SA NOSTRA en lloc d’acollida dels treballs de deu artistes. Activitat del Dia de les Illes Balears.

  • Del 25 de febrer al 31 de març
  • Inauguració: demà dissabte, 25 de febrer, a les 19.00h
  • Comissariat: Tres Serveis Culturals

Ens complau, a la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA, col·laborar amb la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears i poder inaugurar aquesta mostra de l'art més actual que es realitza a la nostra comunitat.

'Territori d'assaig' converteix la Sala Gran del Centre de Cultura SA NOSTRA en lloc d’acollida dels treballs de deu artistes que, potser per primera vegada, coincideixen en un territori físic comú per explorar les seves perspectives creatives, des d’identitats, visions i llenguatges, diferents.

Ferran Aguiló, Carles Fabregat, Esther Olondriz, Florit Nin, Júlia Fragua, Aina Lorente, Luis Maraver, Miquel Planas, Enric Riera i Miquel Segura fomenten aquest art comú i plural, creant cultura i identitat, i el posen a l'abast de la ciutadania i dels visitants interessats de la mà del Govern de les Illes Balears i de la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA.

 

La inauguració tendrà lloc demà dissabte, 25 de febrer, a les 19.00h.

La proposta és nova. Neix de la innovació que permet proposar aquestes deu mirades renovades sobre l'univers de l'art. Uns artistes es mouen per territoris cromàtics, altres interactuen sobre formes simples o colors essencials. En comú, dibuixen la naturalesa essencial de l'atmosfera i l'entorn social que ens acull.

Dins 'Territori d'assaig', aquests deu creadors ens presenten, des de la creació autòctona, la seva visió cosmopolita de l'art actual. Amb les seves notes de llum i color, les parets del Centre de Cultura SA NOSTRA s'obren a la ciutat com a espai de promoció i de difusió cultural diversa i de qualitat.

El Centre referma el seu esperit d'espai obert a entitats i col·lectius. Sempre ha estat un centre amb vocació multidisciplinar, que impulsa i desenvolupa activitats de caràcter social, cultural o educatiu.

Horari de visites de dilluns a divendres (excepte festius)

  • Matins de 10:30-13:30 h
  • Capvespres de 17-20 h
  • Organitzen: Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears, Obra Social i BMN
  • Centre de Cultura SA NOSTRA
  • Carrer de la Concepció, 12 de Palma

Dia de les Illes Balears

El Dia de les Illes Balears, anomenat Diada de les Illes Balears, és la festa oficial de la Comunitat Autònoma. Se celebra cada any l’1 de març i commemora la data en què entrà en vigor l’Estatut d’autonomia de 1983, que coincideix amb la data de la seva darrera reforma, l’any 2007.

‘Les Illes Balears són avui un territori obert al món, plural, divers, són un exemple de convivència entre pobles germans, de tolerància amb l’altre, d’agermanament amb altres cultures i altres creences; unes illes obertes, en definitiva, a la diversitat de casa nostra i que ens dóna tanta i tanta riquesa.

En aquests temps globals, junts hem de construir aquesta comunitat, que és portadora des de cada un dels racons d’una cultura única, pròpia, però que comparteixen un destí comú. Un destí per escriure, per fer realitat entre tots, per fer possible els nostres somnis...’

  • Fragment del discurs oficial de 2016 de la presidenta del Govern, Francina Armengol.
Obres de: Ferran Aguiló, Carles Fabregat, Esther Olondriz, Florit Nin, Júlia Fragua, Aina Lorente, Luis Maraver, Miquel Planas, Enric Riera i Miquel Segura
Cinema francès
20/02/2017

MON ÂME PAR TOI GUÉRIE

III Festival Beethoven
09/02/2017

Quintet Lluís Vives i Enrique Bernaldo

Fotografia
06/02/2017

X Memorial Climent Picornell

Cinema d'Autor
06/02/2017

‘A cambio de nada’

Mirades
02/03/2017

Territoris d’assaig

Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació
06/03/2017

‘Mediterrània, mar de pobles’

Alimentació Responsable. T'uneixes al canvi?
07/03/2017

Desierto líquido

CINEFÒRUM
13/03/2017

‘Professor Lazhar’

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18