Conveni

13-02-2017

BMN-SA NOSTRA dóna suport financer a l'ADED

Les dues entitats han subscrit un conveni per reforçar les vies de cooperació. Les empreses associades a l’ADED tendran accés a un catàleg de productes específics i amb les millors condicions de part de BMN-SA NOSTRA.

El president de l'Associació d'Empreses de Distribució d'Aliments, Begudes i Neteja (ADED), Bartomeu Servera, i el conseller delegat de BMN, Joaquín Cánovas, han signat un acord ampli de col·laboració mitjançant el qual les dues institucions expressen la seva voluntat per treballar conjuntament a favor de l’empresari i distribuïdor d’aliments, begudes i neteja i també per ajudar en la dinamització econòmica de les Illes Balears.

L’ADED, amb un centenar d’empreses associades, emmarca aquest acord de col·laboració financera amb BMN-SA NOSTRA dins la seva política de renovar i adequar tots els convenis que té en vigència per millorar les condicions i poder renovar i escometre nous projectes d’innovació empresarial.

Impulsar i facilitar les inversions

Per Bartomeu Servera ‘el conveni amb BMN-SA NOSTRA ens permet impulsar i facilitar les inversions actuals de renovació d’instal·lacions i per implantar nous serveis de distribució. També compleix l'objectiu de la nostra associació d'apropar el crèdit als empresaris i millorar les condicions dels productes financers existents. Les dues entitats mantenim el compromís de potenciar l'activitat econòmica a la nostra comunitat’.

Enfortir els pilars de la economia illenca

Joaquín Cánovas, conseller delegat de BMN, ha destacat la funció que exerceix l’entitat financera en el desenvolupament de les Balears i ha reiterat la disponibilitat permanent de l'entitat per enfortir els pilars de la economia illenca i donar suport al seu teixit productiu, amb esment especial a la petita i mitjana empresa com a raó de ser institucional.

‘Ens correspon la responsabilitat de vetllar pel manteniment d'uns serveis de qualitat per als nostres associats, perquè puguin traslladar als seus negocis la millor oferta de servei, en condicions operatives d'espai, de logística i de seguretat, i a preus molt competitius’ ha senyalat Bartomeu Servera.

Vocació de servei i una trajectòria comuna

El president d’ADED, ha agraït el suport que l'entitat financera ofereix de forma constant als seus associats. Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA ha destacat que ‘ens uneix una vocació de servei i una trajectòria comuna d'atenció i proximitat a la clientela, per l'arrelament i el rol principal que representem en el context econòmic de Mallorca i també balear’.

Amb la signatura d'aquest conveni, BMN-SA NOSTRA i l’ADED donen resposta a les demandes dels seus associats. L'acord no només es limita a l'àrea financera sinó que dóna resposta a un ampli ventall de necessitats administratives, econòmiques i de serveis.

El conveni es completa amb una àmplia gamma de productes d'assegurances, des dels personals als patrimonials i empresarials. A més ofereix un servei d'assessorament personalitzat realitzat per especialistes sobre qualsevol tipus de producte financer, d'assegurança general o de vida.

Bartomeu Servera, president d'ADDE, i Joaquín Cánovas, conseller delegat de BMN
Bartomeu Servera, president d'ADDE, i Joaquín Cánovas, conseller delegat de BMN
fle_izq 1 / 3 fle_der
Per Bartomeu Servera ‘el conveni amb BMN-SA NOSTRA ens permet impulsar i facilitar les inversions actuals de renovació d’instal·lacions i per implantar nous serveis de distribució. Les dues entitats mantenim el compromís de potenciar l'activitat econòmica a la nostra comunitat’.
Enllaços relacionats

:

Enllaça amb l'ADED i AFEDECO

http://www.afedeco.es/
III Festival Beethoven
09/02/2017

Quintet Lluís Vives i Enrique Bernaldo

Fotografia
06/02/2017

X Memorial Climent Picornell

Cinema d'Autor
06/02/2017

‘A cambio de nada’

Entrevista
26/01/2017

El club de la lectura

III Festival Beethoven
26/01/2017

Brenno Ambrosini, piano

Cinema
26/01/2017

III CICLE DE CINEFÒRUM

Cinema francès
20/02/2017

MON ÂME PAR TOI GUÉRIE

Exposició
24/02/2017

'Territori d'assaig'

Mirades
02/03/2017

Territoris d’assaig

Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació
06/03/2017

‘Mediterrània, mar de pobles’

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18