Conveni

08-02-2017

Per agilitar les ajudes de la PAC als agricultors i ramaders

Joan Company i Joaquín Cánovas signen un acord per agilitar les ajudes derivades de la Política Agrària Comuna de la Unió Europea (PAC). D’altra banda, els 4.000 afiliats d’ASAJA tenen accés a serveis financers de BMN-SA NOSTRA específics i fets a mida.

El president d’ASAJA-BALEARS, la primera organització professional agrària de les Illes, Joan Company, i el conseller-delegat de BMN, Joaquín Cánovas, han subscrit un acord de col·laboració, a la seu de BMN-SA NOSTRA, mitjançant el qual BMN contractarà amb ASAJA la prestació dels seus serveis per dur a terme les tasques de suport als serveis que el banc ofereix als agricultors i ramaders en relació amb les ajudes derivades de la PAC, la Política Agrària Comuna de la Unió Europea.

Senzillesa i proximitat

D’aquesta forma se podrà gestionar, des de la proximitat i de forma senzilla i àgil, la domiciliació d’aquestes ajudes des de les oficines del banc, distribuïdes arreu de Mallorca.

Aquest acord abasta el període d’ajuts de 2017, que s’inicià el proppassat 1 de febrer i  que s'estendrà fins al 30 d'abril de 2017, dates previstes de durada de la campanya de sol·licitud de la P.A.C. No obstant això, si l'administració competent ampliés el termini de presentació de les sol·licituds, el contracte continuarà vigent en els mateixos termes en les successives ampliacions.

Altrament, l'entitat bancària referma el seu suport al sector primari, representat per ASAJA-Balears, posant a la seva disposició un catàleg de productes que s’adapta a les necessitats financeres i temporals dels més de 4.000 associats a ASAJA.

Serveis financers específics i fets a mida

El president d’ASAJA-BALEARS, Joan Company, ha destacat que amb aquest  acord  ‘donam continuïtat a l’estreta col·laboració que mantenim amb BMN-SA NOSTRA. Si la gestió àgil dels ajuts de la PAC és fonamental per als nostres associats, també ho és el suport financer per dur a terme iniciatives de modernització de les explotacions i reforçar la competitivitat d’aquest sector primari, amb serveis financers específics i fets a mida per a les nostres explotacions’.

Joaquín Cánovas, conseller-delegat de BMN, que es trobava a Palma per celebrar una Convenció de directius, ha destacat l’actuació que duen a terme les dues institucions per al desenvolupament de les Balears i ha reiterat la ‘disponibilitat permanent de l'entitat financera per enfortir el sector agrícola i ramader, un dels pilars de l’economia de les Illes’.

Entitat financera de referència

Per la seva part, Antoni Serra, director territorial, ha afirmat que BMN-SA NOSTRA vol mantenir-se com l'entitat financera de referència per aquest sector, amb un enfocament i una clara especialització amb les explotacions agrícoles, i també per als treballadors autònoms i els emprenedors del camp illenc.

Tant Joan Company com Joaquín Cánovas i Antoni Serra coincideixen en que els associats a ASAJA i les pimes arrelades al camp de les Illes són peces fonamentals del sistema productiu balear, per la seva capacitat de fomentar valor i ocupació, i de generar riquesa.

Sobre ASAJA-BALEARS

ASAJA BALEARS integra totes les branques de l'activitat agrària en les seves modalitats agrícola, ramadera, pesquera, d'aprofitament forestal, agroindustrials, cinegètiques, de gestió mediambiental i fins i tot les modalitats d'activitat complementària en el medi rural i marí, com poden ser l'agroturisme, el turisme de pesca, la venda directa de les produccions, etc.

ASAJA BALEARS promou l'associacionisme agrari, té més de 4.000 associats, i dóna suport a la creació de cooperatives, societats agràries de transformació (SAT), agrupacions de productors i altres societats l'objecte de les quals sigui la comercialització conjunta dels productes agroramaders.

Sobre BMN-SA NOSTRA

BMN disposa de 3 milions de clients, que el converteixen en un dels principals grups financers d'Espanya, referent a les Illes Balears, Andalusia, Múrcia i Llevant. Desenvolupa un model de banca preeminentment enfocat a la seva clientela, amb especial atenció a autònoms, particulars i pimes, com a motor de reactivació de l'economia en els territoris on està implantat.

 

 

Enllaça amb ASAJA-BALEARS

http://www.asajabalears.es/

 

Joan Simonet, gerent d’ASAJA;  Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA; Joan Company, president d’ASAJA; Joaquín Cánovas, conseller-delegat de BMN; i Luis Mendoza, sotsdirector general de Negoci de BMN.
Joan Simonet, gerent d’ASAJA; Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA; Joan Company, president d’ASAJA; Joaquín Cánovas, conseller-delegat de BMN; i Luis Mendoza, sotsdirector general de Negoci de BMN.
fle_izq 1 / 2 fle_der
D’aquesta forma se podrà gestionar, des de la proximitat i de forma senzilla i àgil, la domiciliació d’aquestes ajudes des de les oficines del banc, distribuïdes arreu de Mallorca...
Enllaços relacionats

:

Enllaça amb ASAJA-BALEARS

http://www.asajabalears.es/
Fotografia
06/02/2017

X Memorial Climent Picornell

Cinema d'Autor
06/02/2017

‘A cambio de nada’

Entrevista
26/01/2017

El club de la lectura

III Festival Beethoven
26/01/2017

Brenno Ambrosini, piano

Cinema
26/01/2017

III CICLE DE CINEFÒRUM

Formació Adults
22/05/2017

Cursos 2016-2017

Festival Cinema d'Autor
24/01/2017

Claudia Cardinale, al Centre de Cultura SA NOSTRA

III Festival Beethoven
09/02/2017

Quintet Lluís Vives i Enrique Bernaldo

Cinema francès
20/02/2017

MON ÂME PAR TOI GUÉRIE

Exposició
24/02/2017

'Territori d'assaig'

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CONFERENCIA
29/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18