Fotos premis

28-10-2016

Concurs BMN-SA NOSTRA a la UIB

Gràcies a la col·laboració amb la UIB, amb qui es desenvolupa el Club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA, el dijous, 27 d’octubre, es va dur a terme una acció especial en el campus amb la qual BMN-SA NOSTRA regalava dos viatges a Berlín a dos estudiants que participàssin en un concurs.

Hi va haver una notable participació del col3lectiu de joves universitaris de les Balears.

Els guanyadors també podran convidar, a aquests viatges amb totes les despeses de trasllat i d’allotjament pagades, als tres amics que triïn cada un d’ells.

  • Aquesta promoció és vàlida fins el 30 de novembre de 2016.

Participar és fàcil

  1. Han de localitzar el photocall de la campanya al campus.
  2. S’han de fer una fotografia divertida.
  3. S’ha de compartir la foto a Facebook o Twitter a través del microsite www.aberlinconbmn.es.
  4. Aquesta promoció és vàlida fins el 30 de novembre de 2016. La participació en el concurs implica l'acceptació de les Bases que la regeixen i que es poden consultar a www.bmn.es/jovenes  o a qualsevol oficina de BMN-SA NOSTRA.


Més avantatges per tots els joves estudiants

Amb aquesta acció, BMN-SA NOSTRA també vol donar a conèixer aquells productes que l'entitat dissenya específicament per atendre les necessitats dels estudiants d'universitat i postgrau.

Entre ells, la Llibreta Jove Mediterrània, exempta de comissions de manteniment i administració del compte i també sense despeses per ingrés de xecs, emissió i recepció de transferències per banca en línia (fins a 50.000 €), així com emissió i renovació de les targetes de dèbit i crèdit, entre altres avantatges.

A més, BMN- SA NOSTRA ofereix, en condicions especials per a aquest segment jove, diferents productes per tal de cobrir les seves necessitats de finançament, entre ells, préstecs matrícula, màster, beca, préstec per a l'adquisició d'un ordinador o de cotxe, així com la Hipoteca Habitatge Bonificada Jove.


XXVIII Club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA

El Club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA, amb vint-i-set anys d’experiència i a on hi ha participat milers d’estudiants de la UIB, té com a objectiu principal donar a conèixer els aspectes operatius del funcionament dels mercats organitzats d’accions mitjançant, d’una banda, la gestió d’una cartera de valors amb doblers ficticis.ç

D’altra banda, la participació en accions formatives, com conferencies i seminaris, garantint que la participació en el Club potenciï la comprensió i el coneixement equilibrat de la realitat dels mercats financers.

Un dels trets característics del Club és que està obert a tots els alumnes matriculats a la UIB a qualsevol carrera universitària. D’aquesta manera, les seves activitat entronquen amb l’objectiu del EEES de donar una formació bàsica més multidisciplinari.

Així doncs el club d’Inversió UIB-BMN-SA NOSTRA permet guanyar coneixement d’una manera divertida, al temps que poses en pràctica competències transversals: treball en equip, anàlisi, pressa de decisions... valors d’alta importància en la formació de professionals  i que afavoriran la teva inserció en el món laboral.

Informació i Inscripció al Club d’Inversió

Per rebre més informació, els estudiants que visitin el photocall també podran participar en el concurs, el guanyador del qual podrà viatjar a Berlin amb tres amics.

  • El període d’inscripció: de l’1 de desembre de 2016 al 30 de gener de 2017.
  • Cal emplenar el formulari que poden trobaran desat a la web http://www.uib.cat/

La participació és una excel·lent oportunitat que ofereixen la UIB i BMN-SA NOSTRA a tots els alumnes perquè puguin aprendre mentre es diverteixen.

Per a més informació i per formalitzar la inscripció els alumnes de la UIB interessats només has de visitar  la web http://www.uib.cat/

 

Participació divertida!!
Participació divertida!!
fle_izq 1 / 6 fle_der
Els guanyadors també podran convidar, a aquests viatges amb totes les despeses de trasllat i d’allotjament pagades, als tres amics que triïn cada un d’ells.
Enllaços relacionats

:

Enllaça't amb la UIB i el Club d'Inversió BMN-SA NOSTRA

http://diari.uib.cat/arxiu/El-Club-dInversio-Sa-Nostra-UIB-guardonat-per.cid366312
Concurs BMN-SANOSTRA-UIB
25/10/2016

Guanya dos viatges a Berlín i convida a sis amics

Cicle de cinema
04/10/2016

‘De la Mancha a la pantalla’

Entrevista
26/01/2017

El club de la lectura

Cinema social
27/09/2016

Escucha mi mirada

Formació Adults
22/05/2017

Cursos 2016-2017

Medi ambient
23/09/2016

Àguila peixatera

El món en les teves mans
19/12/2016

Una nova forma d'aprendre

Publicació
11/11/2016

LLUMS DE TRAMUNTANA

Opinió
11/11/2016

Euro i sistema financer

Presentació
14/11/2016

‘Valores que humanizan’

Cloenda cicle de cinema
15/11/2016

‘De la Mancha a la pantalla’

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18