AMADO

03-10-2016

Teresa Fernández canta els poetes místics

L’Auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA ha estat l'espai escollit per presentar el disc de Teresa Fernández.  'És el començament d'alguna cosa que bé podria ser, finalment, un treball personal de vida’ comenta la cantant i compositora, que ha produït ‘AMADO’, el seu primer disc.

‘AMADO és el resultat d'un treball que vaig començar fa dos anys a l'endinsar-me en el món d'alguns poetes místics, en aquest cas els que m’eren més propers, per educació, cultura o religió, com són Teresa d'Àvila i Sant Joan de la Creu. I, a partir d'ells, seguint l'estela ferma i perenne del Zen, vaig anar enllaçant amb altres místics d'altres països, cultures i religions diferents’.

En aquest disc, Kabir, el místic hindú, i 'El Sutra del Cor', el text d'origen budista, donen una pinzellada de colors diferents, però també de significats i de sentiments coincidents i comuns a l’espiritualitat de Teresa d'Àvila i Sant Joan de la Creu.

AMADO és un batec  des del més profund del sentiment i, per tant, s'ha creat des del més senzill i alhora essencial. En aquest cas, veu i guitarra, intenten expressar el misteri més enllà de l'aparença de les coses a través d'un llenguatge diferent, senzill i sense artifici.

TERESA

Teresa Fernández  va néixer a Cartagena, lloc on va viure, estudiar i treballar fins l'any 2009 quan va venir a viure a Mallorca, on ha desenvolupat la seva professió de musicoterapeuta i on col·labora en l'acompanyament voluntari de malalts greus que requereixen cures pal·liatives.

Encara que hagi intervengut i actuat com a cantant amb diversos grups musicals de pop i folk a la Península i participat en festivals de Cançó d'Autor, aquest disc és el primer projecte que realitza individualment a nivell professional.

CONCERT DIA 28 amb AGUILÓ, MONTHAUD i CABALLERO

En el concert de dimecres, dia 28 de setembre, en el Centre de Cultura SA NOSTRA, Teresa actuarà acompanyada per: Miquel Àngel Aguiló (violoncel), Javier Monthaud (guitarra) i Gaspar Caballero (veu i recitació),

‘El simbolisme de la mística en tots els camins espirituals arriba fins als nostres dies acompanyat de la música. Entre totes les arts, la música ha tengut des de sempre una singular funció la d'apropar-nos, fins i tot de penetrar en la dimensió de l'incomprensible’ escriu Berta Meneses, la mestra zen, en la presentació del CD.

CONTACTE

Teresa Fernández canta els poetes místics
Teresa Fernández canta els poetes místics
fle_izq 1 / 4 fle_der
AMADO és un batec des del més profund del sentiment i, per tant, s'ha creat des del més senzill i alhora essencial. En aquest cas, veu i guitarra, intenten expressar el misteri més enllà de l'aparença de les coses a través d'un llenguatge diferent, senzill i sense artifici.
Enllaços relacionats

:

Enllaça't amb Amado i amb Teresa

http://amadoteresa.blogspot.com/
Formació Adults
22/05/2017

Cursos 2016-2017

Medi ambient
23/09/2016

Àguila peixatera

Cinema social
27/09/2016

Escucha mi mirada

Entrevista
26/01/2017

El club de la lectura

Cicle de cinema
04/10/2016

‘De la Mancha a la pantalla’

Concurs BMN-SANOSTRA-UIB
25/10/2016

Guanya dos viatges a Berlín i convida a sis amics

Fotos premis
28/10/2016

Concurs BMN-SA NOSTRA a la UIB

El món en les teves mans
19/12/2016

Una nova forma d'aprendre

Publicació
11/11/2016

LLUMS DE TRAMUNTANA

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18