Menorca

14-09-2016

Sala de Cultura Sa Nostra Maó

L’Ajuntament de la ciutat i la Fundació Caixa de Balears signen un conveni per a la cessió de la Sala de Cultura ‘SA NOSTRA de Maó. El consistori maonés reforçarà la gestió de l’espai amb la voluntat d’incrementar les activitats culturals que s’hi duen a terme.

L’alcaldessa Conxa Juanola i Jaime Canudas, en representació de la Fundació Caixa de Balears, acompanyats del regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, han signat el conveni de col·laboració per a la cessió d’ús temporal de la Sala de Cultura de Maó.

L’acord tendrà una vigència de quatre anys, durant el qual l’Ajuntament de Maó assumirà la gestió de l’immoble, que forma part del patrimoni de la Fundació Caixa de Balears, tot reforçant la realització d’activitats culturals.

La Fundació Caixa de Balears, de forma coordinada amb l'Ajuntament, continuarà organitzant-hi els cursos per adults i d’altres activitats culturals, relacionades amb l’art i la música.

La signatura del conveni respon a l’interès de la Fundació Caixa de Balears i de l’Ajuntament de Maó de sumar i fomentar totes aquelles activitats i iniciatives necessàries per al desenvolupament de la cultura de les Illes Balears, així com de garantir l’accés universal a la cultura i una utilització adequada del lleure.

Consolidació d’espais culturals i ampliació de les activitats de la sala

Conxa Juanola va explicar que amb aquest acord ‘seguim avançant en la consolidació de la gestió d’espais culturals a la nostra ciutat, i això és una passa més per formalitzar l’ús d’aquesta sala, que pensem que té un potencial molt important’.

En aquest sentit, Juanola també va voler ‘agrair la generositat de la Fundació Caixa de Balears, ja que confien en la nostra feina diària i en la gestió que puguem fer d’aquest espai’.

Descentralització de les activitats de la Fundació Caixa de Balears

El president de la Fundació Caixa de Balears, Jaime Canudas, va destacar ‘la importancia d’aquest conveni per donar continuïtat i ampliar les activitats de la Fundació a Maó i a Menorca’, i va posar en relleu el fet que l’acord els permetrà comptar amb el punt de vista de l’Ajuntament pel que fa a la programació de les activitats que més puguin interessar a la ciutadania.

A més, Canudas va explicar que la voluntat de la Fundació és col·laborar amb les entitats locals perquè les activitats arribin a més llocs de les illes.

Per la seva banda, Héctor Pons va assenyalar que ‘a partir d’aquest moment, l’Ajuntament assumirà una part de les despeses de manteniment de la sala, però hi guanyarem en el sentit que la gestió es coordinarà des de l’Ajuntament de Maó, i això ens permetrà organitzar millor la programació, oferir més activitats, adaptar-la amb millors equipaments perquè s’hi puguin fer conferències, concerts i exposicions, i per tant donar una mica més d’ús a aquest espai tan cèntric de la ciutat’.

Jaime Canudas, Conxa Juanola i Héctor Pons
Jaime Canudas, Conxa Juanola i Héctor Pons
fle_izq 1 / 5 fle_der
Jaime Canudas va explicar que la voluntat de la Fundació és col·laborar amb les entitats locals perquè les activitats arribin a més llocs de les illes.
Enllaços relacionats

:

Enllaça't amb l'Ajuntament de Maó

http://www.ajmao.org/publicacions/verpub.aspx?Id=10997
Opinió
14/09/2016

Economia circular

Exposició Natura
13/09/2016

Meet Your Neighbours (MYN)

Curs. MENORCA
08/09/2016

‘Cultura en clau literària’

Exposició Eivissa
23/08/2016

Altres mirades de Joan Escandell

Formació Adults
22/05/2017

Cursos 2016-2017

Medi ambient
23/09/2016

Àguila peixatera

Cinema social
27/09/2016

Escucha mi mirada

Entrevista
26/01/2017

El club de la lectura

Cicle de cinema
04/10/2016

‘De la Mancha a la pantalla’

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA D'AUTOR
26/04/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
DOCUMENTAL
15/05/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18