Cultura i cinema

05-12-2013

Temps Moderns i Gea a l’abast de tothom

Les revistes "GEA, Quaders de la Terra" i "Temps Moderns, papers de cinema" ja són a l'abast de tothom en format digital a través de la Biblioteca digital de la UIB. Les noves col·leccions són el resultat d'un acord de col·laboració entre l’Obra Social i la UIB.

 

Gea-Quadern de la Terra

Impusada per la Fundació SA NOSTRA, Caixa de Balears, Gea-Quadern de la Terra pretén fer-se ressò dels principals esdeveniments relacionats amb la preservació del medi ambient de la nostra comunitat.

Tot i que la seva projecció no se centrava exclusivament a les Illes sinó que anava més lluny: ‘Cap territori no es pot aïllar de la resta del món i tampoc no pot fugir de la mirada de la deessa Gea, sota la protecció de la qual es va editar d’aquesta revista’ s’exposava a la primera edició.

Temps moderns, papers de cinema

Temps moderns, papers de cinema fou una revista de divulgació cinéfila, editada pel Centre de Cultura de Sa Nostra. En una primera época presentava un subtítol ‘Fulls de cinema’, que deixà de publicar-se i no será fins el núm. 30 de 1997, en el què apareixerà ja amb el subtítol de ‘papers de cinema’.

Des del seu inici s’han publicat 158 números, en els quals hi han col·laborat una cinquentena de firmes del món del periodisme, la història i les arts escèniques de les illes Balears.

El nom de la publicació Temps moderns vol ésser l'homenatge al mestratge, el reconeixement a una gran obra realitzada l'any 1936 i, sobretot, a la figura del seu autor. “Temps moderns foren aquells per a Chaplin i temps moderns són aquests per a tots nosaltres en una demostració que el cinema no mor”, deia l’editorial del núm. ú de març de 1994.

fle_izq 1 / 3 fle_der
Les publicacions de l’Obra Social de “SA NOSTRA” han estat digitalitzades per la UIB. Estaran a disposició de tots els públics
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CINEMA I DISCAPACITAT
25/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
26/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19