Conferència

03-10-2013

"Com construir una economia més innovadora i productiva, una visió des de l'exterior"

El doctor en economia Albert Bravo-Biosca parlarà, el proper dijous, 24 d’octubre, d’algunes pautes “poc (re)-conegudes” per ajudar a completar el diagnòstic sobre la situació de l’economia espanyola.

Albert Bravo-Biosca és economista Sènior a Nesta, on dirigeix ​​les àrees d'innovació i emprenedoria. La conferència està organitzada pel Cercle d’Economia de Mallorca i l’Obra Social de SA NOSTRA.

Fomentar el creixement i les polítiques actives

En el decurs de la conferència s’abordaran diverses qüestions com són alguns indicadors poc (re)-coneguts que ajuden a completar el diagnòstic sobre la situació de l'economia espanyola, la necessitat d’una millora institucional com a ingredient per fomentar el creixement i les polítiques actives necessàries per sortir de la crisis i assolir una economia més innovadora.

Bravo-Biosca és Doctor en Economia per la Universitat de Harvard

Des de la seva incorporació el 2007, el seu treball s'ha enfocat en la innovació, el creixement i les finances. Ha dirigit dos dels principals programes d'investigació de Nesta en aquesta àrea, l'exploració de la dinàmica de creixement del negoci i de les seves causes tant al Regne Unit com a nivell internacional i el mesurament i comprensió de la contribució dels actius intangibles a creixement de la productivitat.

Entre d'altres, també ha estudiat les causes del rendiment del capital risc, els vincles entre les institucions financeres i el rendiment innovador, així com l'eficàcia de les polítiques d'innovació.

Albert és doctor en Economia per la Universitat de Harvard, Màster en Economia per la London School of Economics, i llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. És professor convidat de la Barcelona Graduate School of Economics, i ha estat economista visitant de l'OCDE i consultor per al Banc Mundial.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Albert Bravo-Biosca és economista Sènior a Nesta, on dirigeix les àrees d'innovació i emprenedoria.
24-10-13
20:00
Enllaços relacionats

:

Web del Cercle d'Economia de Mallorca

http://www.cerclemallorca.com/
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
29/11/2018-01/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
11/01/2019-08/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
22/01/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
29/11/2018-25/01/2019
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19