Cicle Dins Murada

02-05-2013

Com ens perceben els turistes que ens visiten?

Els experts diuen que promoure un turisme que incorpori les actituds cíviques com a valor de convivència és imprescindible.

Sota el títol "Percepció turística dels diferents agents i sectors. Actituds cíviques front el turisme a Ciutat", el proper dijous, 9 de maig, tindrà lloc la darrera conferència del cicle DINS MURADA.

L’entrada és lliure i gratuïta, prèvia inscripció a la secretaria de l’ INESE.

És necessari un equilibri entre turisme i ciutat

Antoni Tarabini, sociòleg i President de Fundació Gadeso i Rosa Galtès, experta en gestió i organització de viatges turístics, parlaran de la necessitat d'impulsar un procés de reflexió entre el turisme i la ciutat. Un equilibri que s'ha de fonamentar en base als principis d’identitat, sostenibilitat, cooperació i participació, l'equilibri territorial, laqualitat i la innovació. Segons aquesta tesi, s'ha de crear un elevat valor afegit per finalment orientar-lo al client per gestionar la demanda. 

Modera el debat Miquel Grimalt Gelabert, geògraf, director del Departament de Ciències de la Terra i Professor de Geografia Física, Universitat de les Illes Balears.

DINS MURADA, El patrimoni de Ciutat com a producte cultural per a un turisme urbà

El Centre de Cultura SA NOSTRA acull un cicle de conferències que té com a objectiu apropar a la societat mallorquina del divers i potencial patrimoni cultural que tenim al nostre abast.

El cicle, organitzat per l’Institut d’Estudis Ecológics -INESE-. ha constat de 5 sessions que han tingut lloc els dijous dels mesos d’abril i maig.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA D'AUTOR
26/04/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CICLE CINEMA
03/05/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18