Cicle de conferències

26-04-2013

Hotels amb encant, comerç, artesania i gastronomia com a productes turístics a Palma

Dissenyar productes turístics marcats per la diferenciació i l'autenticitat i defugir dels estereotips i les modes del moment és el consell que ens donen els experts. Dijous, 2 de maig, 19 hores.

La propera conferència del cicle DINS MURADA tindrà lloc el proper 2 de maig al Centre de Cultura.

Promoure sinergies entre els diferents sectors

Al llarg de la xerrada, es parlarà de noves línies estratègiques i dissenys per a crear autèntics productes turístics marcats per la qualitat, la diferenciació i l’autenticitat, defugint dels estereotips internacionals i les modes del moment. Aquesta línia afecta tant a l’allotjament turístic, com al comerç, l'artesania, la gastronomia, etcétera.

Promoure sinèrgies entre els diferents sectors comercials perquè funcionin com un únic tot i siguin capaços de potenciar una oferta cultural i urbana potent.

La xerrada anirà a càrrec de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), la Federació d’empresaris de comerç de Balears (AFEDECO) i l'empresari Nadal Tortella, Lafiore. Moderarà Mateu Picornell, Vicepresident de l’INESE.

L'Institut d'Estudis Ecològics

INESE, Institut d'Estudis Ecológics, entitat depenent del Consell de Mallorca, desenvolupa la seva activitat dins l'àmbit territorial balear i té com a principal objectiu emetre opinió sobre temes ambientals i d'ordenació del territori, amb la finalitat de conscienciar la societat i els seus representants sobre la necessitat de protegir el medi ambient.

Habitualment organitza jornades de formació, congressos, cicles de conferències, estudis i assessoraments per assolir aquests objectius.

fle_izq 1 / 4 fle_der
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18