Conferència

22-04-2013

Palma: recurs, producte i marca turística

Palma és una ciutat autèntica per gaudir, un tresor per explotar i fer conèixer als que ens visiten. Com fer de Palma una vertadera marca turística?

L'arquitecte Pere Nicolau i el Catedràtic d’Història Contemporània Universitat de les Illes Balears, Sebastià Serra. amb el recolzament de la Fundació 365 de l'Ajuntament de Palma, parlaran de les pautes, estratègies i procediments a aplicar per fer que Palma passi de ser un recurs que ja tenim a un producte cultural per a un turisme urbà. L'objectiu és fer que Palma esdevingui una vertadera marca turística competent i de qualitat.

La conferència tindrà lloc dijous, 25 d'abril, a les 19 hores.

Participarà com a moderador Pere Salvà, Catedràtic de Geografia Humana, Universitat de les Illes Balears i membre de la Junta Directiva de l’INESE.

 L'Institut d'Estudis Ecològics

INESE, Institut d'Estudis Ecológics, entitat depenent del Consell de Mallorca, desenvolupa la seva activitat dins l'àmbit territorial balear i té com a principal objectiu emetre opinió sobre temes ambientals i d'ordenació del territori, amb la finalitat de conscienciar la societat i els seus representants sobre la necessitat de protegir el medi ambient.

Habitualment organitza jornades de formació, congressos, cicles de conferències, estudis i assessoraments per assolir aquests objectius.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA D'AUTOR
26/04/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CICLE CINEMA
03/05/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18