Conferència

16-04-2013

"Turisme cultural i urbà", un anàlisi del potencial turístic de Palma

Analitzar els avantatges del turisme cultural i urbà, fent un anàlisi de la potencialitat turísitica de la ciutat de Palma, és el tema de la propera conferència del cicle DINS MURADA que tindrà lloc dijous, 18 d'abril.

 

La conferència abordarà el marc conceptual, la metodologia, l’anàlisi, el procés de planificació, organització i gestió per potenciar i consolidar Palma com a destí de turisme urbà.

Ponents

La xerrada anirà a càrrec de Mateu Picornell, geògraf i arquitecte tècnic. Expert en turisme i Coordinador del Grup d’Investigació en territori, turisme i Oci (GITTO) i Pere Antoni Salvà, Catedràtic de Geografia Humana per la Universitat de les Illes Balears. Moderarà Joana Maria Arrom, geògrafa, professora de Geografia Humana per la UIB i Secretària de l’INESE.

El cicle de conferències "DINS MURADA: El patrimoni de Ciutat com a producte cultural per a un turisme urbà", té com a objectiu apropar a la societat mallorquina del divers i potencial patrimoni cultural que tenim al nostre abast.

Sobre l'INESE

El cicle, organitzat per l’Institut d’Estudis Ecológics -INESE-. consta de 4 sessions que tenen lloc els dijous dels mesos d’abril i maig, en horari de 19 a 21 hores. L’entrada és lliure i gratuïta, prèvia inscripció a la secretaria de l’ INESE.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Apropar a la societat mallorquina del divers i potencial patrimoni cultural que tenim al nostre abast
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
17/07/2017-18/08/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2016/2017

Banner activitats educatives 16/17