Solidaritat

30-06-2010

2.770 € de recaptació solidària en els concerts de l’Any Chopin

Els sis concerts realitzats han estat gratuïts, amb la possibilitat d’una aportació voluntària al Programa d’Urgències Socials de “SA NOSTRA”.

Dos mil set-cents-setanta euros és la xifra recaptada en el cicle de concerts celebrats durant els mesos de maig i juny, amb motiu de l’Any Chopin. La iniciativa ha estat promoguda per l’Obra Social de “SA NOSTRA” i la Fundació Pública de les Balears per a la Música per commemorar el bicentenari del naixement del compositor polonès Fyderyk Chopin (1810-1849).

El cicle ha estat seguit per 1736 espectadors

Un total de mil set-cents trenta-sis persones varen gaudir d’aquest cicle. Pel que fa a la distribució, ha estat la següent: 350 persones a Palma, seguides de 237 a Cala Millor, 280 a Eivissa, 259 a Alcúdia, 390 a Maó i 220 persones a Pequera.

Sis concerts arreu de les illes, en els quals el pianista Ian Rogoff i el quintet de solistes de la Simfònica han interpretat per primera vegada la versió completa dels concerts número I i número II per a piano i quintet de cordes.

Ian Rogoff amb els concerts solidaris

Tots els concerts han comptat amb la participació del pianista israelià, Ilan Rogoff, acompanyat dels Solistes de corda de l’Orquestra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma”: Smerald Spahiu, Gina Nicola i Barbara Walus, al violí, Soni Krasnova a la viola, Iboiya Rózsás al violoncel i Martin Greff al contrabaix.

 

 

1
Cercador
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18